Silver Horse

Mobildiskoteket til enhver fest

 

Musik i kender, kan danse til og synge med på.

Langt de fleste fester jeg spiller til, skal musikken være en pose blandet bolsjer. Det er musik alle kan danse til, og synge med på. Det er fra Creedence Clearwater over Himmelhunden til Status Quo via Bamses Venner, Shu Bi Dua, Gasolin, Kim Larsen, 80erne store navne og alle de andre fantastiske musikere der har leveret uforglemmelig og glad musik, frem til det sidste nye hvor Rasmus Seebach og andre har overtaget musikscenen. Hvordan blandingen skal være afgør du, dine gæster og festen. Jeg er klar. 

Musik med stemning til festens gode mad. 

Stemningsfuld musik under spisning. Hvis jeres gæster har lavet en sang til jer, kan jeg akkompagnere til de 300 mest almindelige melodier til festsange. Hvis i vil have ramasjang og boogiewoogie er det det i får, hvis det skal være ren hygge og afdæmpet er det det i får, det er jeres fest, i bestemmer. 

Bryllupsfest.

Ved bryluppet er det ekstra vigtigt, at alt er aftalt omkring aftenens forløb så festen bliver som i har ønsket og forestillet jer den.  Det traditionelle bryllup og bryllupsfest har mange skrevne, og uskrevne regler og etiketter. Jeg er helt klar på regler og etiketter, og vil i tæt samarbejde med jer aftale hvordan mit bidrag til et super bryllup vil være.

 

Temafest.

60er, 70er,80er,90er - Rock, Country, Pop måske Dansk Top, eller du har et tema som ingen har prøver før.

Hvis jeres fest skal have et bestemt tema. Det kan være 60ér - 70ér - 80ér - 90ér fest, med blandet musik fra årtiet. Eller det kan være et årti hvor i vil have at musikken er en speciel genre, det kunne være disco soul musik fra 70erne, eller Glam Rock fra 70erne. Dansk Rock fra 80erne, eller blandet dansk og international fra et årti. Det kunne også være et tema i musikken fra alle årtier - eksempelvis kvindelige kunstnere osv. Det vil også være muligt at vælge de første eller sidste 5 år af et årti osv. osv.

Temaet kan også være en bestemt genre. Ren country, Rock og Blues, Dansk Rock og Pop. Mulighederne er mange.

Har i en ide til en temafest så kontakt mig endelig, og vi kan få en snak om hvad i kunne tænke jer. En ting kan i være sikker på - jeg siger kun ja til en temafest hvis jeg er 100% sikker på at jeg kan lave en ordentlig fest. Selvom jeg har musik der dækker alle årtier, og har været med hele vejen, så er der genre hvor jeg ikke er god nok, og der hvor jeg ikke er god nok siger jeg fra.

 

OKTOBERFEST.

Her skal den ha gas fra start til slut. Bægerklang - fælles sang og boogie woogie. Oktoberfesten er den type fest der kræver allermest af dem der underholder. 

 Det er en fest hvor publikum har det hamrende sjovt, medens bartenderne sveder når de skal følge med til at lange øl over disken. Musikken er original Oktoberfest musik, krydret med alt godt der skal til for at få taget til at lette.

 

Musik og stemning der samler genrationer.